Ξέσπασε ο Φερεντίνος για τον χαμό του οκτάχρονου από διφθερίτιδα: Πόσο απαράδεκτο

Ο Χρήστος Φερεντίνος ξέσπασε στο instagram για τον θάνατο του 8χρονου που προήλθε από το μικρόβιο της διφθερίτιδας καθώς δεν είχε εμβολιαστεί.

«Έμαθα κάτι που με γέμισε θλίψη. Ένα 8 χρόνο παιδάκι «έφυγε» απ’ τη ζωή από διφθερίτιδα επειδή οι γονείς του δεν το είχαν εμβολιάσει. Έχασε τη ζωή του από μια παιδική ασθένεια που είχε εξαφανισθεί

από τον υγειονομικό χάρτη λόγω των εμβολιασμών. Οι γονείς του παιδιού δεν είχαν φροντίσει να του κάνουν το τριπλό εμβόλιο σε μικρή ηλικία που θα το προστάτευε από την διφθερίτιδα. Πόσο κρίμα …πόσο απαράδεκτο».

Ο παρουσιαστής προφανώς δεν γνώρισε πως ο μικρούλης είχε χάσει τους γονείς του και βρισκόταν σε ανάδοχη οικογένεια από τα πέντε του έτη, ενώ η εμβολιαστική κάλυψη του παιδιού δεν ήταν πλήρης.

View this post on Instagram

Έμαθα κάτι που με γέμισε θλίψη.Ενα 8 χρόνο παιδάκι «έφυγε»απ τη ζωή απο διφθερίτιδα επειδή οι γονείς του δεν το είχαν εμβολιάσει.Εχασε τη ζωή του απο μια παιδική ασθένεια που είχε εξαφανισθεί απο τον υγειονομικό χάρτη λόγω των εμβολιασμών.Οι γονείς του Παιδιου δεν είχαν φροντίσει να του κάνουν το τριπλό εμβόλιο σε μικρη ηλικία που θα το προστάτευε απο την διφθερίτιδα .Ποσο κρίμα …ποσο απαράδεκτο

A post shared by Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) on Nov 28, 2019 at 3:15am PST

Πηγή: Ξέσπασε ο Φερεντίνος για τον χαμό του οκτάχρονου από διφθερίτιδα: Πόσο απαράδεκτο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα