Υπόθεση Τοπαλούδη: Αστειευόμενος εμφανίστηκε ο 21χρονος στην ανακρίτρια – «Επιτέλους ελεύθερος»

Ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών βρέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης ΤοπαλούδηΠαρά τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεσηΑρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου

Άναυδη έμεινε η ανακρίτρια Γρεβενών με την απολογία του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Ο 21χρονος παρά τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση.

«Επιτέλους ελεύθερος», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια, η οποία τον ρώτησε τι εννοεί και ακολούθησε

ο εξής διάλογος:

-«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»

-«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

– «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο 21χρονος παρά τα αστεία του, αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου κι έτσι η οικογένεια του 21χρονου όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών ο οποίο αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει τον νεαρό στην ανακρίτρια.

Στο μεταξύ, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα