Ατάκα - φωτιά από προπονητή του Πανιωνίου στο Ρέντη! (vid)


Το ματς της ομάδας Κ-20 του Ολυμπιακού απέναντι σε αυτή του Πανιωνίου ήταν ήδη στο 4-1 και η αναμέτρηση ήθελε μόλις 5 λεπτά για να λήξει. Επομένως το βαθμολογικό ενδιαφέρον είχε ήδη εξαφανιστεί, αφού έμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Ωστόσο ένα φαλτσοσφύριγμα του διαιτητή (σύμφωνα με τον πάγκο του Πανιωνίου) έκανε τον βοηθό προπονητή της ομάδας από την Νέα Σμύρνη να βγει από τα ρούχα του και να

απευθυνθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα λόγια του ακούστηκαν καθαρά τόσο στην κάμερα, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου στο Ρέντη που δεν είχαν και πολύ κόσμο: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Με το χέρι την πήρε. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Μπροστά στα μάτια σου έγινε. Είσαι και νέο παιδί. Ντροπή σου δηλαδή, τι να πω; Δεν έχω λόγια.».

Αμέσως στις εξέδρες ξεκίνησαν τα ειρωνικά σχόλια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τον προπονητή της Κ-20 Δημήτρη Κοροπούλη, ο οποίος αρχικά παρακολουθούσε αμέτοχος το σκηνικό να παίρνει την σκυτάλη και να τα… χώνει στον βοηθό του με μία γεμάτη νόημα ατάκα που ήταν κυριολεκτικά όλα τα λεφτά: «Κάτσε κάτω ρε Γιάννη! Κάθισε κάτω. Ξεχνάς που παίζουμε μωρέ; Τι ζητάς τώρα;».

Μία ατάκα που τσάκισε κόκαλα και προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στην εξέδρα, που πήρε φωτιά σε ένα αδιάφορο ματς που ήθελε λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα