Δώρα Ζέμπερη: Το μήνυμα που δέχθηκε η άτυχη εφοριακός - "Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο"


«Πήρα κι ένα μήνυμα... Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Με αυτά τα λόγια εκμυστηρεύτηκε η άτυχη 32χρονη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη σε συγγενή της ότι είχε λάβει ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό της.

Η συγγενής της Δώρας μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon ανέφερε πως μίλησαν στο τηλέφωνο την Κυριακή, τρεις δηλαδή ημέρες πριν η εφοριακός δολοφονηθεί με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο

Αθηνών.

«Ήμασταν φίλες πάνω απ΄ όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα. Με τη σχέση της που είχε χωρίσει, με χρέη που είχε ο πατέρας της και με το θάνατο του φίλου της. Γι αυτό και το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στα καλύτερά της» ανάφερε η συγγενής της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν οι δύο γυναίκες μεταξύ τους, η Δώρα της «πέταξε» όπως χαρακτηριστικά είπε η γυναίκα από στενό της περιβάλλον, ότι δέχθηκε ένα μήνυμα, στο οποίο ο αποστολέας την προειδοποιούσε να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

«Δεν το αναλύσαμε γιατί είχαμε μία άλλη συζήτηση. Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να το είχαμε αναλύσει, αλλά μετά το ξεχάσαμε» είπε η γυναίκα από το στενό της περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Ζέμπερη: Τα 160 sms στον πρώην σύντροφό της και ο λόγος που πήρε δάνειο

Keywords
Αναζητήσεις
????? ?? 160 sms
Τυχαία Θέματα