Φάμελλος: Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα χαλκείο ψευδών πληροφοριών


«Η Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή είναι ένα χαλκείο ψευδών πληροφοριών» δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «πολύ μεγάλη ατιμία» τη δημοσιοποίηση, από τον Άδωνι Γεωργιάδη, φωτογραφιών, στις οποίες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι εμφανίζονταν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός

Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μαζί με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

«Οι κοκορομαχίες, που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κ. Γεωργιάδης, μάλλον θέλουν να καλύψουν και σοβαρά προβλήματα ανομίας μέσα στη ΝΔ και σ' αυτό σέρνει και τον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε ο κ. Φάμελλος.

Επεσήμανε δε πως η συζήτηση για τα θέματα της ανομίας, που έγινε και στη Βουλή, έχει δείξει ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη πρόοδος, όσον αφορά τουλάχιστον τους αριθμούς των επιθέσεων, των διαρρήξεων, των παραβάσεων και των παραβατικών συμπεριφορών τα τελευταία δύο χρόνια.

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο αν. υπουργός σημείωσε ότι η Αριστερά σταθερά καταδικάζει οποιαδήποτε πράξη βίας «πολύ δε περισσότερο, όταν αυτή η πράξη βίας γίνεται στο όνομα των δικαιωμάτων και είναι εις βάρος των δικαιωμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα