Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο στη Νάπολη - Υπάρχουν εγκλωβισμένοι (vids)

13:21 7/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένα κτίριο κατέρρευσε κοντά στη Νάπολη και στα συντρίμμια υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, ανάμεσα τους και παιδιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στην πόλη Τόρε Ανουντσιάτα που παραμένουν εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια είναι 7, εκ των οποίων 2 παιδιά, 8 και 11 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το τετραώροφο κτίριο ήταν χτισμένο δίπλα στις ράγες τρένου και λίγο την κατάρρευση πέρασε αμαξοστοιχία και σείστηκε το

κτίριο.

Μάλιστα αναφέρεται πως κατέρρευσαν οι δύο τελευταίοι όροφοι στους οποίους γίνονταν εργασίες ανακαίνισης.

Στο σημείο βρίσκονται 30 πυροσβέστες και 15 εθελοντές που σκάβουν πυρετωδώς με τα χέρια και ό,τι άλλο μέσο έχουν διαθέσιμο για να ανασύρουν τους εγκλωβισμένους. Ρεπορτάζ από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι οι διασώστες άκουσαν μια φωνή γύρω στις 09:20 τοπική ώρα από τα συντρίμια.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 06:20 το πρωί (τοπική ώρα). Ο δήμαρχος της πόλης, Βιντσέντσο Ασιόνε, επιβεβαίωσε ότι αγνοείται μια οικογένεια με δύο παιδιά καθώς και η οικογένεια ενός υπαλλήλου του Δήμου.

Τραυματίστηκαν δυο πυροσβέστες που εργάζονταν για τον απεγκλωβισμό των κατοίκων του κτιρίου

Τραυματίστηκαν δυο από τους πυροσβέστες οι οποίοι εργάζονταν στην περιοχή Τόρε Ανουντσιάτα, κοντά στην Νάπολη, όπου λίγο μετά τις 06:00 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα) κατέρρευσε μέρος πολυκατοικίας.

Ένας από τους δυο πυροσβέστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι διασώστες βασίζονται τώρα και στην βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, που σε απόλυτη ησυχία προσπαθούν να εντοπίσουν θορύβους, αναπνοές, και τυχόν εκκλήσεις σε βοήθεια των θυμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα