Blackout: Twitter, MacDonalds και Netflix «γλεντάνε» το Facebook, κόβει ο ένας ράβει ο άλλος, ο διάλογος που «έριξε» το ίντερνετ

Το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να καυτηριάσει το κρασάρισμα των Facebook, Instagram και WhatsApp, ενώ ακολούθησαν και τα MacDonalds και το Netflix.

Με μοναδικό χιούμορ σχολίασε το Twitter την είδηση του κρασαρίσματος

των Facebook, Instagram και WhatsApp προκαλώντας ανησυχία σε ολόκληρο τον κόσμο που έβλεπε τα δημοφιλή Social Media να έχουν πέσει.

Ενώ, κανένας χρήστης δεν μπορούσε να εισέλθει στα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης; και πολλοί έψαχναν να βρουν τι έχει συμβεί το twitter έπαιρνε φωτιά και «γλεντούσε στην κυριολεξία» με το Blackout με τα MacDonald's να ακολουθούν το τρολάρισμα.

Συγκεκριμένα, την ώρα του blackout και ενώ όλοι έψαχναν τι έχει συμβεί το Twitter ανάρτησε ένα τιτίβισμα το οποίο έλεγε σε ελεύθερη μετάφραση «Γεια σε όλους». Στην κυριολεξία σε όλους».

{https://twitter.com/Twitter/status/1445078208190291973?s=20}

Με τα MacDonald's να απαντούν:

«Γεια σας. Τι να σας φέρω;», ένα σχόλιο που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes.

και το twitter φυσικά δεν άφησε την ανάρτηση αυτή να πέσει κάτω απαντώντας και συνεχίζοντας την πλάκα παραγγέλλοντας 59,6 εκατ. nuggets για τους ισάριθμους ακόλουθους που έχει ο επίσημος λογαριασμός, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλέον τους 60 εκατ.

{https://twitter.com/Twitter/status/1445087305052602375?s=20}

Για εδώ ή για το σπίτι αναρωτήθηκαν τα MacDonald's και το τουίτερ να ζητάει να τα στείλει σε... προσωπικό μήνυμα.

Και το Netflix στο παιχνίδι ανάρτησε μια φωτογραφία όπου τρολάρει με το δικό της μοναδικό τρόπο το blackout

{https://twitter.com/netflix/status/1445061159158042625?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα