Debate με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την ίδια ώρα... υπό προϋποθέσεις

Δεν... έμαθαν από τα λάθη τους στην διακομματική επιτροπή για το debate των 5 πολιτικών αρχηγών, καθώς η 15η Ιουνίου είναι «μαρκαρισμένη» για τον 4ο τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Basket League), υπό προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν «προγραμματισμένα ραντεβού» την Πέμπτη

στις 21:15 στο ΟΑΚΑ για τον 2ο τελικό της Basket League, καθώς και την Κυριακή 11 Ιουνίου την ίδια ώρα στο ΣΕΦ για τον 3ο τελικό του πρωταθλήματος.

Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δεν... σκουπίσουν τους «πράσινους», τότε για την Πέμπτη 15 Ιουνίου, ημέρα για την οποία συμφώνησαν για το debate, είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για τον 4ο τελικό του πρωταθλ΄ήματος.

Η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με μέγιστη διάρκεια τις τρεις ώρες, όπως ίσχυε και την προηγούμενη φορά. Μάλιστα, η μετάδοση των τελικών της Basket League γίνεται από την ΕΡΤ3.

Θα υπάρξουν οι ίδιες θεματικές που υπήρχαν και στο προηγούμενο debate, ενώ οι δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα σε αυτή την τηλεμαχία να κάνουν μια ελεύθερη ερώτηση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει «κλειδώσει» ο 4ος τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά εφόσον προκύψει, μένει να φανεί αν θα αλλάξει η ώρα της αναμέτρησης ή θα έχουμε «φαινόμενα» Champions League, όπου το debate διεξήχθη την ίδια ώρα με το ιταλικό ντέρμπι Μίλαν - Ίντερ για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τελικοί Basket League:

Πέμπτη (8/6): Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός (21:15)
Κυριακή (11/6): Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21:15)
Πέμπτη (15/6): Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός (21:15)
Κυριακή (18/6): Ολυμπιακός Παναθηναϊκός (21:15)

#DEBATE #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΜΠΑΣΚΕΤ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΠΑΣΟΚ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΛΥΣΗ #ΚΚΕ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα