Julian Sands: Νεκρός ο αγνοούμενος ηθοποιός -Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του

Ο Τζούλιαν Σαντς (Julian Sands), ο 65χρονος ηθοποιός που εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο ενώ έκανε πεζοπορία στο όρος Baldy της Καλιφόρνια, επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρός.

Την Τρίτη, το τμήμα του σερίφη του Σαν Φερνάντο επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα που βρέθηκαν από πεζοπόρους αναψυχής στην περιοχή του Όρους Μπάλντι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι αυτά του Σαντς.

«Η διαδικασία αναγνώρισης του πτώματος που εντοπίστηκε στο όρος Baldy στις 24 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε και ταυτοποιήθηκε πως

ανήκει στον 65χρονο Τζούλιαν Σαντς που ζούσε στο Βόρειο Χόλιγουντ», ανέφερε δήλωση του υπουργείου.

«Η αιτία θανάτου είναι ακόμη υπό διερεύνηση, εν αναμονή των περαιτέρω αποτελεσμάτων των εξετάσεων».

Ο Τζούλιαν Ρίτσαρντ Μόρλεϋ Σαντς (αγγλικά: Julian Richard Morley Sands‎) γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1958, είναι Άγγλος ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως οι Κραυγές στη σιωπή, Δωμάτιο με Θέα, Warlock και Αραχνοφοβία.

Στην τηλεόραση είναι γνωστός για τους μικρούς ρόλους του ως Βλαντίμιρ Μπιέρκο και Τζορ-Ελ στις δημοφιλείς σειρές 24 και Σούπερμαν: Τα Χρόνια της Νιότης, αντιστοίχως.

Ο Σαντς χάθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2023 ενώ έκανε πεζοπορία στα βουνά Σαν Γκάμπριελ βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Ο Σαντς γεννήθηκε στο Otley, στο Δυτικό Γιόρκσιρ, και πήγε στο Κολέγιο του Λορδου Γουάντσγουορθ, στο Λονγκ Σάτον του Χάμπσιρ. Η οικογένειά του ήταν αρκετά μεγάλη, καθώς έχει 4 αδελφούς και μία αδελφή. Ο ένας από τους αδελφούς του, ο Κουέντιν, επιλέχθηκε από το περιοδικό She ως ο «Πιο σέξι άνδρας της Βρετανίας» του 1998.

#JULIAN_SANDS #ΝΕΚΡΟΣ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Julian Sands, Νεκρός, -Ταυτοποιήθηκε,Julian Sands, nekros, -taftopoiithike