Lacto-dinner: Τι είναι και πώς βοηθήσει στο να χάσεις βάρος

Η κατανάλωση γιαουρτιού ή γαλακτοκομικών προϊόντων για βραδινό είναι μια λύση για να αντισταθμίσεις τις διατροφικές υπερβολές ακόμα και να χάσεις βάρος.

Το δείπνο που περιλαμβάνει γιαούρτι ή άλλα είδη γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να είναι μια λύση για να αντισταθμίσεις την υπερβολική πρόσληψη φαγητού ή να χάσεις βάρος.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τον Dr. Leo Cerrud, ειδικός σε θέματα διατροφής, ο οποίος απεικονίζει

στη Vogue.it τα οφέλη αυτού του «Lacto-dinner», το οποίο είναι βασισμένο στην κατανάλωση ορισμένων τύπων γαλακτοκομικών προϊόντων με συγκεκριμένους τρόπους.

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα αφού πέρασα χρόνια βοηθώντας τους ασθενείς μου να χάσουν βάρος», λέει ο Cerrud. «Η θεμελιώδης θεωρία που διέπει κάθε δίαιτα χαμηλών θερμίδων είναι ότι πρέπει κανείς να παίρνει το πρωινό του σαν βασιλιάς, το μεσημεριανό του γεύμα σαν πρίγκιπας και το δείπνο σαν υποτελής.

Με το «Lacto-dinner» λαμβάνεται μέτρια ποσότητα φαγητού, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να κοιμάσαι με άδειο στομάχι, κάτι που απαγορεύεται απολύτως σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων». Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια πρακτική που πρέπει να ακολουθείται κάθε βράδυ.

Πότε να το εξασκείς. Διαβάστε περισσότερα στο TheIssue.gr

#ΒΑΡΟΣ #ΚΙΛΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Lacto-dinner,