O Γιάννης Αντετοκούνμπο MVP του ΝΒΑ και η NIKE συγκλονίζει με βίντεο για την διαδρομή του

O Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του ΝΒΑ για το 2019 και η NIKE τον τιμά με ένα βίντεο βγαλμένο από την ταπεινή διαδρομή του από τα γήπεδα της Αθήνας και το διαμέρισμα που ζούσε με τους γονείς του έως την κορυφή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου. Ο Γιάννης ανέβηκε χθες στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του από τον κομισάριο

του NBA, Ανταμ Σίλβερ και συγκλόνισε το κοινό με την ομιλία του.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο δικαίωσε τα προγνωστικά και αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Ήταν υποψήφιος για αυτό το βραβείο μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς) και Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ).

Ο Έλληνας φόργουορντ, στην εκδήλωση που έγινε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, ήταν εμφανώς συγκινημένος ενώ σε ορισμένες στιγμές δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
Από τους 101 δημοσιογράφους που ψήφισαν και κλήθηκαν να δώσουν πέντε επιλογές, οι 78 έδωσαν την πρώτη θέση στον Έλληνα σούπερ σταρ, και οι άλλοι 23 την δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει ποσοστό 77%. Όπως είναι γνωστό, οι δημοσιογράφοι καλούνται να δώσουν πέντε επιλογές. Η 1η επιλογή αξίζει 10 βαθμούς, η δεύτερη επτά, η τρίτη πέντε, η τέταρτη τρεις και η πέμπτη έναν βαθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα