Serial Killer στη Κύπρο: Εξετάζεται κάρτα sim που βρέθηκε στα ρούχα του

Μία κάρτα sim που εντοπίστηκε σε τσέπη παντελονιού του serial killer της Κύπρου έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οι αρχές.

Συγκεκριμένα, κατά το επισκεπτήριο που δέχθηκε ο 35χρονος το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε στα ρούχα που μετέφεραν συγγενικά του πρόσωπα μία κάρτα sim, γεγονός που διέκοψε το επισκεπτήριο.

Άμεσα διατάχθηκε έρευνα που κατέδειξε πως βρέθηκε τυχαία η κάρτα τηλεφώνου σε αυτό το σημείο, καθώς τα ρούχα αυτά βρίσκονταν στην οικία του 35χρονου.

Ένα στοιχείο που καταδεικνύει

ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα για αυτή την πράξη, είναι το γεγονός πως στον χώρο που κρατείται δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνονται τηλεφωνήματα από κινητό, αφού λειτουργεί σύστημα διακοπής του σήματος.

Στις Κεντρικές Φυλακές βρέθηκαν χθες ανακριτές της Αστυνομίας και παρέλαβαν την κάρτα sim για να την εξετάσουν ενδελεχώς, αλλά θεωρείται πως αν η κάρτα είχε ενοχοποιητικά στοιχεία, θα προσπαθούσε να την εξαφανίσει αφού είχε τον χρόνο μέχρι να συλληφθεί για να το πράξει.

Υπενθυμίζεται ότι όταν οι αστυνομικοί πήγαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, αυτός είχε επιχειρήσει να καταπιεί μια κάρτα αποθήκευσης δεδομένων στην οποία υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες των θυμάτων.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα