Sold out οι δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ!

Οι δυο συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα, στις 8 και 9 Ιουνίου 2024, έχουν γίνει ήδη sold out όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία.

Το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η γενική διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο εμφανίσεις των Coldplay

στην Αθήνα και το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζει να είναι τεράστιο.

Ένα νέο μήνυμα στην υπηρεσία της ticketmaster, προειδοποιεί ότι υπάρχει εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων και για τις εμφανίσεις κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να έχουμε διπλό sold out σύντομα.

Φυσικά, σύμφωνα με τι roxx, όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, αφού δεν έχουμε συνηθίσει συγκροτήματα να γεμίζουν το ΟΑΚΑ και μάλιστα όχι για μία, αλλά για δύο μέρες.

Θυμίζουμε ότι η αρχική ανακοίνωση πριν από μία εβδομάδα ήταν για μία συναυλία στις 8 Ιουνίου, όμως η πρωτοφανής ζήτηση από το pre-sale ακόμα οδήγησε στην προσθήκη ακόμα μίας στις 9 Ιουνίου.

Το… φαινόμενο δεν ήταν μόνο ελληνικό, αφού στο αρχικό πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας, προστέθηκαν συνολικά 16 εμφανίσεις λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κοινού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια, αφού το συγκρότημα δεν έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.

#ΣΥΝΑΥΛΙΑ #ΟΑΚΑ #COLDPLAY
Keywords
Τυχαία Θέματα