Survivor 4: Ένταση μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας, ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος (βίντεο)

Ο σοβαρός τραυματισμός της Μαριαλένας και η αιτία που χώρισε από τον Σάκη και ο Κώστας Παπαδόπουλος - Στο Συμβούλιο του νησιού για άλλη μία φορά δεν έλειψαν οι καβγάδες

Στο «κόκκινο» ανέβηκε η δράση το βράδυ της στο «Survivor 4» το βράδυ της Δευτέρας (26/06) με τις ομάδες να παλεύουν για την πρώτη ασυλία. Έπειτα από έναν δύσκολο στίβο μάχης, την πολυπόθητη νίκη, με σκορ 10 - 8, κατόρθωσαν να πάρουν οι «κόκκινοι», στέλνοντας τους «μπλε» στο Συμβούλιο του νησιού. Την ίδια ώρα που η Μαριαλένα

Ρουμελιώτη είχε έναν άσχημο τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Η «μπλε» ομάδα βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4» και αυτός είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδειξε πάθος ώστε να φτάσει στη νίκη και να χαρίσει τον δεύτερο πόντο στην ομάδα της, παραπάτησε, όμως, λόγω κεκτημένης ταχύτητας με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μην μπορεί να σηκωθεί από τους πόνους. Έτρεξε, αμέσω, στο σημείο να τη βοηθήσουν οι γιατροί της παραγωγής, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι «ακόμα ανησυχώ για τον τραυματισμό της Μαριαλένας. Μου λείπει από την ομάδα. Τα ξεσπάσματα είναι διαφορετικά, δεν μπορώ να είμαι κοντά της, όπως πριν. Ξέρω ότι θέλει το χρόνο της. Από εκεί και πέρα θα παραμείνω στην δική μου ομάδα, πέρα της Μαριαλένας που είναι το άλλο μου μισό και θα πω ότι χαίρομαι πολύ για τους συμπαίκτες μου και ήρθε η ώρα να πάμε κι εμείς λίγο πιο χαλαροί στο Συμβούλιο».

Όταν οι παίκτες έφτασαν στην καλύβα, ο Σάκης πλησίασε την 25χρονη γυμνάστρια για να καταλάβει γιατί έχει εκνευριστεί μαζί του. Εκείνη του εξομολογήθηκε πως την πείραξε η στάση του, καθώς δεν της έδωσε καμία σημασία σχετικά με τον τραυματισμό της. Η συζήτηση ανάμεσά τους έληξε χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Η εξομολόγηση της Μαριαλένας για τη σχέση και τον χωρισμό με τον Σάκη

Η Μαριαλένα αποκάλυψε, νωρίτερα, στους συμπαίκτες της πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Κατσούλη και ποιος χώρισε ποιον. «Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω: "αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει"», υπογράμμισε, εκτός των άλλων, η παίκτρια...

Προτεινόμενος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όπως αναφέρθηκε, η «μπλε» ομάδα βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο «Survivor 4». Στο Συμβούλιο του νησιού για άλλη μία φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι καβγάδες, με τον Ηλία να θίγει το θέμα της απομόνωσης των Τζέιμς και Νίκου από τους υπόλοιπους παίκτες στην παραλία.

Η Μαριαλένα πέταξε, παράλληλα, διάφορες σπόντες για την ομάδα της, λέγοντας πως ζηλεύει το γεγονός ότι οι Κόκκινοι δείχνουν ενωμένοι και όχι η δική της ομάδα.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών του, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός θα κληθεί να ψηφίσει έναν εκ των Κόρο, Τζέιμς και Νίκο, καθώς έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα