Αυτό είναι το κατάλληλο βραδινό αν θες να χάσεις βάρος

Όταν θέλεις να επιτύχεις απώλεια βάρους, η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη σε κάθε σου γεύμα αλλά και στο βραδινό.

Τι να φας για βραδινό για να χάσεις βάρος; Διατροφολόγοι εξηγούν στη vogue.it και μας προσφέρουν μερικές πρακτικές συμβουλές για να διαφοροποιήσουμε τη διατροφή μας με γευστικό τρόπο.

«Η λήψη πρωτεΐνης με το βραδινό γεύμα βοηθάει πολύ στη μείωση του βάρους», λέει η διατροφολόγος Leticia Carrera, διευθύντρια του κέντρου ομορφιάς Felicidad Carrera στη Μαδρίτη.

Πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν διάφορες πρωτεΐνες καλής ποιότητας, αλλά υπάρχει μια επιλογή που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η ιδανική λύση για να αποφύγεις το καθημερινό δίλημμα «τι να φάω για βραδινό»: μιλάμε για τα αυγά.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κατανάλωση ενός αυγού την ημέρα», εξηγεί η διατροφολόγος Marta Vallejo. «Επιπλέον, είναι ένα πολύ ευέλικτο φαγητό: μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους: βραστό, ομελέτα, τηγανητό, μαλακό, ποσέ, σε εκδοχή ομελέτας».

Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρως αυγά κάθε βράδυ –το κλειδί για μια ισορροπημένη διατροφή είναι πάντα η ποικιλία των μακροθρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα της ημέρας– αλλά είναι ενδιαφέρον να τα θεωρήσεις ως μία από τις πολλές εναλλακτικές.

Για τα οφέλη των αυγών. Διαβάστε αναλυτικά στο TheIssue.gr

#ΦΑΓΗΤΟ #ΒΡΑΔΥ #ΚΙΛΑ #ΑΥΓΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα