Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της Κουβανής

Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Αγιο Παντελεήμονα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίησή του αλλοδαπού είχε γίνει εργαστηριακά και είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 45χρονης Αννας.

Η αστυνομία προσήγαγε τη Δευτέρα άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο άνδρα πακιστανικής

καταγωγής, που ταυτοποιήθηκε από αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η 46χρονη είχε εντοπίστεί μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Η πλάτη του θύματος ήταν "κεντημένη" με ψαλίδι, ενώ έφερε δύο βαθιά τραύματα στο λαιμό από το ίδιο ψαλίδι, και το κεφάλι της είχε αλλεπάλληλα τραύματα, πιθανόν με κηροπήγιο, και είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ, έχοντας διαπιστώσει βάναυσα τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με βαρύ αντικείμενο, πιθανόν από κηροπήγιο που φαίνεται να έχει βρεθεί στο διαμέρισμα.

Στον χώρο είχε βρεθεί DNA σε τρία χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ενώ κάποια από τα γενετικά αποτυπώματα είχαν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως στο ψαλίδι, στα υπόλοιπα αντικείμενα όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος, μετά το έγκλημα.

#ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΝΔΡΑΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ #ΤΡΑΝΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα