Άγριος καυγάς Κυρανάκη - Τζάκρη on air: «Είσαι γελοία», «είσαι φασίστας»

Οι δυο βουλευτές τσακώθηκαν για τον κατώτατο μισθό επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ και κατέληξαν σε σφοδρή αντιπαράθεση. Η ανακοίνωση Σύριζα

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Casus Belli» του Attica

TV, εκφράστηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, κατά τη συζήτηση για τον κατώτατο μισθό και το πόσο τον άφησε η κυβέρνηση Τσίπρα και πόσο τον πήγε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» της είπε ο Κυρανάκης, με την Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει απο τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησης της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.

Η ανακοίνωση Σύριζα - "Αμετανόητος υβριστής, να τον αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης"

Η χυδαία επίθεση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, έφερε και την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας:

"Η χυδαία επίθεση του κ. Κυρανάκη στη Θεοδωρα Τζάκρη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του Attica είναι ενδεικτική για το πού ωθεί η ΝΔ την προεκλογική συζήτηση: στις ύβρεις, τους τραμπουκισμούς και τον σεξισμό.

Μάλιστα ο κ. Κυρανάκης αρνήθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να αποδοκιμάσει τον αμετανόητο υβριστή κ. Κυρανάκη και να απομακρύνει από τον δημόσιο διάλογο όσους δεν μπορούν να δεχτούν τους όρους μιας πολιτισμένης συζήτησης".

#ΤΖΑΚΡΗ #ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ #ΚΑΥΓΑΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΦΑΣΙΣΤΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα