Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ

Μετά τις εσωτερικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, με το αίτημα των Δημοκρατικών για την καθαίρεση του Ντόναλτ Τραμπ, και τις αλλαγές στο πρόγραμμα του αμερικανού προέδρου, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ανακοίνωσε απόψε ότι θα ξεκινήσει έρευνα με το ερώτημα της καθαίρεσης του προέδρου

Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση ενάντια στην απόφαση των Δημοκρατικών μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων που ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα την έναρξη επίσημης έρευνας με το ερώτημα της παραπομπής του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

«Μια τόσο σημαντική ημέρα στα Ηνωμένα Έθνη, τόση πολύ δουλειά και τόση επιτυχία, και οι Δημοκρατικοί αποφάσισαν σκοπίπως να την διαλύουν και να την απαξιώσουν με περισσότερες έκτακτες ειδήσεις με ανοησίες ενός Κυνηγιού Μαγισσών. Μπορείτε να το πιστέψετε;» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 18:30 ώρα Νέας Υόρκης (01:30 ώρα Ελλάδας), όπου οι δύο ηγέτες «θα είχαν την ευκαιρία να επαναβεβαιώσουν τους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών καθώς και να συζητήσουν για τη συνεχιζόμενη διαδικασία εμβάθυνσης των εξαιρετικών διμερών -πολιτικών και οικονομικών- σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Αύριο το πρωί στις 9:45 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα