Αλέξης Τσίπρας από Χανιά: «Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια»

Περιοδεία στα Χανιά θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και είχε συνομιλία με εργαζόμενους της εταιρείας.

«Τα τελευταία χρόνια η ΔΕΗ

έχει μια διοίκηση που εξυπηρετεί μόνο τα κέρδη. Η ΔΕΗ πρωταγωνιστεί ως λαγός στην κούρσα της αισχροκέρδειας. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Να ξαναγίνει η ΔΕΗ δημόσια, να ξαναποκτήσει το Δ γιατί έχει χάσει το Δ, πρέπει το ελληνικό δημόσιο να αποκτήσει ξανά την πλειοψηφία των μετοχών ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι καμία θέση εργασίας δεν πρέπει να χαθεί όταν ολοκληρωθεί η ενεργειακή διασύνδεση της Κρήτης.

Στις 11:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στην πόλη των Χανίων και θα απευθυνθεί στους πολίτες ενώ στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.

Τον πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύουν οι πρώην υπουργοί Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Στέφανος Κασσελάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων Γιώργος Πετράκης, Κατερίνα Μανιμανάκη, Βάλια Βαγιωνάκη και Μάγκυ Αρσενίδη.

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΧΑΝΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΔΕΗ #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Τσίπρας, Χανιά, ΔΕΗ,alexis tsipras, chania, dei