Αναπληρωτές: Αύριο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για πάνω από 2.000 προσλήψεις

Την πρόσληψη περίπου 2.300 αναπληρωτών εκπαιδευτικών ενέκρινε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την Παράλληλη Στήριξη στα σχολεία. Αύριο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.

Να θυμίσουμε ότι το υπουργείο Παιδείας, για την Γ΄ Φάση προλήψεων είχε πάρει έγκριση πιστώσεων για την πρόσληψη 2.708 αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Ωστόσο όταν το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Παιδείας

"έτρεξε" για να αναζητήσει από τους πίνακες τις αντίστοιχες ειδικότητες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί.

Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα κενά που έχουν δηλώσει οι Διευθύνσεις είχε εγκρίνει πιστώσεις για την πρόσληψη 2.708 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και όχι μόνο για 2.253.

Συγκεκριμένα, όταν το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείου Παιδείας "έτρεξε" για να αναζητήσει από τους πίνακες τις αντίστοιχες ειδικότητες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν υποψήφιοι εκπαιδευτικοί.

Ο λόγος που συνέβη αυτό ωστόσο, είναι επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, οι πίνακες στα μουσικά εξαντλήθηκαν καθώς όσοι είχαν δηλώσει περιοχές διορίστηκαν. Δεδομένου ότι η δήλωση είναι κατ ' επιλογή του εκπαιδευτικού για να τις δηλώσει, υπήρξαν περιοχές που δεν προτιμήθηκαν κυρίως επειδή πρόκειται για παραμεθόριες.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αναπληρωτών θα βγουν προσκλήσεις τοπικά και για ωρομίσθιους για να καλυφθούν τα κενά. Για το μάθημα στα καλλιτεχνικά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχει εξαντληθεί ο πίνακας, ενώ για τους μουσικούς θα γίνει νέα πρόσκληση για εμπειροτέχνες.

#ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα