Ανείπωτη τραγωδία: Ο Λούμορ υπέγραψε στον Άρη και το μωράκι του έφυγε από τη ζωή

Μια αδιανόητη τραγωδία έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Άρη Λούμορ Αγκμπενιένου ο οποίος βίωσε τη χαρά της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ταυτόχρονα με τον πόνο του για τον άδικο χαμό του νεογέννητου γιου του.

Ειδικότερα, Λούμορ Αγκμπενιένου δέχθηκε τηλεφώνημα από την σύζυγό του, από την Γκάνα, η οποία του μετέφερε την

τραγική είδηση του θανάτου του μόλις 4 εβδομάδων μωρού τους!

Το μωράκι βρισκόταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Παρά την τραγική είδηση που έλαβε ο Λούμορ ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να ολοκληρωθεί κανονικά η μεταγραφή και η διαδικασία υπογραφής του νέου του συμβόλαιό του. Έτσι η ΠΑΕ Άρης ανακοινώθηκε και επίσημα την απόκτησή του.

Μάλιστα αμέσως ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος και άλλα στελέχη της ΠΑΕ στάθηκαν στο πλευρό του νεοαποκτηθέντα παίκτη του Άρη.

«Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του μεγαλομετόχου των «κιτρινόμαυρων».

Βεβαίως μετά τις υπογραφές ο Λούμορ ζήτησε και έλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη την άδεια ώστε να πετάξει για την Γκάνα προκειμένου να βρεθεί κοντά στη σύζυγό του.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ, θα επιστρέψει μετά από κάποιες μέρες και πάλι στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

{https://www.instagram.com/p/CR9Gqh4o3RM/?utm_source=ig_web_copy_link}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανείπωτη, Λούμορ, Άρη,aneipoti, loumor, ari