Ανησυχία και στο περιβάλλον Κασσελάκη από την πρότασή του για «δημοψήφισμα»

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει σε στελέχη του περιβάλλοντός του, ο Στέφανος Κασσελάκης με την κίνησή του για εσωτερικό δημοψήφισμα για την αποχώρηση των 4 στελεχών.

Ανησυχία έχει προκαλέσει η κίνηση Κασσελάκη για δημοψήφισμα. Μερικά από τα στελέχη είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς.

Δημοψήφισμα Κασσελάκη

«Βόμβα» από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος με μήνυμά του τονίζει πως αύριο στην Κεντρική Επιτροφή θα ζητήσει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την αποχώρηση των 4 στελεχών που όπως είπε «προσβάλλουν το κόμμα και τον εκλεγμένο από τη βάση αρχηγό του».

«Εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης

«Θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με on camera δήλωσή του. Όπως σημειώνει, «εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «τη νύχτα της εκλογής μου επανέλαβα τρεις φορές μία φράση: Δε θα σας προδώσω ποτέ. Και αυτό το επαναλαμβάνω και τώρα, πιο αποφασιστικά από κάθε άλλη φορά. Θα κάνουμε την Ελλάδα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Μαζί. Και δε θα μας σταματήσει κανείς».

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ #ΠΡΟΤΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανησυχία, Κασσελάκη,anisychia, kasselaki