Ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Νίκο Παππά

Ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξ΄ύ Γιάννη Οικονόμου και Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσε η απόφαση του Ειδικού Δικαστηριού για τον Νίκο Παππά. «Πόσο "κρατάει" ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντάει πως «ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον "κρατάνε"».

«Ο κ. Οικονόμου μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος

του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «Επειδή στην κυβέρνηση, και ιδίως με τις παρακολουθήσεις, ο ένας κρατάει τον άλλον, θαρρεί ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι γίνεται. Τον ενημερώνουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον "κρατάνε"».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που ρωτούσε αν ο Νίκος Παππάς θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. «Ο κ. Τσίπρας, τέσσερις ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση καταδίκης του παλιότερου και στενότερου συνεργάτη του, παραμένει άφαντος και άφωνος. Οφείλει να απαντήσει: Θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί για τα έργα και τις ημέρες του παλαιότερου και στενότερου συνεργάτη του; Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας; Θα αποσύρει από τα ψηφοδέλτια και θα διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμετάκλητα και ομόφωνα καταδικασμένο κ. Παππά; Αν όχι τότε για να κρατάει ο κ. Τσιπρας τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια καταλαβαίνουμε πόσο "κρατάει" ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα».

#ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ #ΣΥΡΙΖΑ #ΤΣΙΠΡΑΣ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα