Απαγωγή Κυπαρίσση: Βρέθηκε το κρησφύγετο που κρατούσαν τον επιχειρηματία, βίντεο - ντοκουμέντο από τη νέα σύλληψη

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 45χρονου πρώην πυγμάχου για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση, η ΕΛΑΣ εντόπισε το δεύτερο κρησφύγετο των δραστών

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, βρέθηκε στο Χαλάνδρι το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων, όπου κατά πληροφορίες κρατήθηκε όμηρος ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης.

Πρόκειται για χώρο που νοίκιαζε ένας άνδρας από το Καζακστάν, ο οποίος τώρα αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και άντρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στόχος τους είναι από τα ευρήματα και τα πειστήρια να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τα υπόλοιπα 2-3 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην απαγωγή και διαφεύγουν έως τώρα της σύλληψης.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Κυπαρίσσης κρατήθηκε σε δύο διαφορετικά κρησφύγετα, τα οποία δεν βρέθηκαν στην πρώτη φάση των ερευνών.

Κινηματογραφική σύλληψη κι άλλου υπόπτου τη Δευτέρα

Υπενθυμίζεται πως ένας 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος εξετάζεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου του αυτοκινήτου ο άνδρας δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών και κινήθηκε εναντίον τους με σκοπό να τους παρασύρει.

Τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου - βολές ακινητοποίησης - με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο 45χρονος. Όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την Τρίτη ο ΑΝΤ1 έφερε στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο από τη σύλληψη του υπόπτου. Τις σκηνές κατέγραψε περίοικος, μετά από τους πυροβολισμούς που άκουσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγωγή Κυπαρίσση, Βρέθηκε,apagogi kyparissi, vrethike