Ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο: Πώς κατάλαβαν τις αποτρόπαιες πράξεις του 28χρονου, τι λέει η οικογένεια (βίντεο)

Έχει σοκάρει το Αγρίνιο και όχι μόνο, η νέα υπόθεση παιδεραστίας, όπου ένας 28χρονος ασελγούσε σε ένα 4χρονο αγοράκι. Η μάνα του κατηγορούμενου ήταν η νταντά του μικρού αγοριού και κάλυπτε τον γιό της στις αποτρόπαιες πράξεις που έκανε. Ο δικηγόρος της οικογένειας μιλάει για το πώς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδάκι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου παιδιού Παντελής Βαμβακάς μίλησε στη δημόσια τηλεόραση και διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται περί βιασμού,

κατά την νομική προσέγγιση του βιασμού, αλλά πρόκειται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του ανηλίκου.

«Δεν έχουμε βιασμό. Έχουμε γενετήσιες πράξεις, οι οποίες είναι σε βαθμό κακουργήματος, δεδομένου ότι είναι πρόσωπο κάτω των 10 ετών. Η εμπλοκή ή συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου προσώπου ερευνάται» τόνισε.

«Εμείς υποβάλαμε μήνυση το καλοκαίρι του 2021. Οι πράξεις αυτές φέρεται ότι έγιναν από τον φερόμενο δράστη από τον Μάρτιο περίπου του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021, όταν υπηρετούσε ο φερόμενος ως δράστης την θητεία του. Γι αυτό και εγκαθιδρύεται η αρμοδιότητα του στρατοδικείου» πρόσθεσε ο κ. Βαμβακάς.

Σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια του παιδιού τα όσα είχαν γίνει, απάντησε:

«Υπήρχε μια μεταπτωτική συμπεριφορά του ανηλίκου. Μιλάμε για ένα παιδί τεσσάρων ετών. Αντιλαμβάνεστε ότι η εξωτερίκευση των συναισθημάτων του μπορεί ενδεχομένως να ήταν ψευδή. Οι γονείς ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση.

Το παιδί είχε μετάπτωτικές τάσεις, μεταστροφές. Ξεκίνησε όλο αυτό με μία ζωγραφιά, με την οποία εξέφρασε το παιδί την δυσαρέσκεια του. Έτσι, από μία απλή λεπτομέρεια ξεκίνησε η όλη υπόθεση και άρχισε να ξετυλίγεται.

Προσεγγίστηκε επιστημονικά η υπόθεση και διαπιστώθηκε ότι πράγματι διενεργήθηκαν οι γενετήσιες πράξεις και μετά ξεκίνησε η ανάκριση».

Επίσης, ο κ. Βαμβακάς έκανε γνωστό ότι το παιδί δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά εξέφρασε την ελπίδα, να το βοηθήσει ο χρόνος να το ξεπεράσει.

#ΑΓΡΙΝΙΟ #ΒΙΑΣΜΟΣ #28ΧΡΟΝΟΣ #4χρονο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασέλγεια, 4χρονο, Αγρίνιο, Πώς, 28χρονου,aselgeia, 4chrono, agrinio, pos, 28chronou