ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Προσλήψεις με προκήρυξη του ΑΣΕΠ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και

συγκεκριμένα του εξής, κατά τόπο απασχόλησης, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση ->Απασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προκήρυξη ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΕΘΝΙΚΟ_ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ_ΜΟΥΣΕΙΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΣΕΠ, Προσλήψεις, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,asep, proslipseis, ethniko archaiologiko mouseio