Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σου με τρόπο που δεν έχεις φανταστεί

Ναι, ο χώρος σου μπορεί να είναι χαριτωμένος για τις γιορτές των Χριστουγέννων ανεξάρτητα από το μέγεθος. Δες πώς αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα στολίδια στο σπίτι σου.

Αν έχεις μικρό χώρο στο σπίτι σου μην αγχώνεσαι για την εποχιακή διακόσμηση. Υπάρχουν συμβουλές σχεδιαστών για να μετατρέψεις το διαμέρισμά σου με εορταστική ατμόσφαιρα. Ο γιορτασμός των Χριστουγέννων συνεπάγεται με το δέντρο το οποίο σε έναν μικρό χώρο παίζει σημαντικό ρόλο.

Μπορεί να μην έχεις χώρο για ένα

πελώριο έλατο, που σίγουρα ονειρεύεσαι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επιδείξεις τα αγαπημένα σου στολίδια. Πάρε ένα μεγάλο γυάλινο ή κρυστάλλινο μπολ και ρίξε μέσα μερικές από τις χριστουγεννιάτικες μπάλες του δέντρου σου.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως δεν χρειάζεται να δέντρο σου να είναι πολύ μεγάλο. Το δικό σου μπορεί να έχει ένα κλαδί ή 15 κλαδιά, μπορεί να είναι αληθινό ή ψεύτικο, ή μπορεί να είναι ένα πακέτο φρέσκων κλαδιών πρασίνου που κόβονται από την αυλή και τοποθετούνται σε ένα βάζο.

Το μόνο που χρειάζεται το γιορτινό σου φυτό για να είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι φωτάκια, γιρλάντες ή στολίδια. Για να εξοικονομήσεις χώρο, τοποθέτησε μικρά δέντρα σε ένα μανδύα ή ράφι.

Άλλαξε τη διάθεσή σου με κεριά αντί φωτιστικά. Διαβάστε αναλυτικά στο Theissue.gr.

#ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ #ΣΤΟΛΙΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα