Μπουλντόζες στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ξεκινούν τα πρώτα έργα στο Βοτανικό

Μπαίνουν μπουλντόζες το πρωί της Πέμπτης στο Βοτανικό, στο χώρο όπου θα αναγερθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα έργα στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, που θα χτιστεί στην περιοχή του Βοτανικού, ξεκινούν το πρωί της Πέμπτης (6/4) στο εργοτάξιο που έχει προετοιμαστεί στο σημείο.

Οι συγκεκριμένες, πρόδρομες

εργασίες αφορούν τον «καθαρισμό» του οικοπέδου, πάνω στο οποίο θα «πατήσει» η νέα ποδοσφαιρική αρένα του «τριφυλλιού». Στόχος είναι με το που υπογραφεί (έως το τέλος Μαΐου) η σύμβαση της δημοτικής αρχής με το ανάδοχο σχήμα της κοινοπραξίας, να είναι σε θέση να ξεκινήσει αμέσως η κατασκευή του γηπέδου.

Το χώρο του εργοταξίου θα επισκεφθούν το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, κ.ά.

Θα υπάρξει ενημέρωση για τις εργασίες από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος θα αναλύσει όλα τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του συνόλου του πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης».

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΓΗΠΕΔΟ #ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ #ΕΡΓΑΣΙΕΣ #ΕΡΓΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα