Χαμός με τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι: Τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα πάνε σε ιδιωτικό

«Τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.00 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει», σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις.

Ένταση και αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του Κώστα Ζουράρι, στη διάρκεια συζήτησης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Κάποια στιγμή στη συζήτηση υπήρξε αναφορά στην δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα για άμεση κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Κώστα Ζουράρις στήριξε την δέσμευση του Α.Τσίπρα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση και την υπουργό Παιδείας για την πολιτική της. «Τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει», υποστήριξε συγκεκριμένα, προκαλώντας πολιτικές αντιδράσεις.

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της ΝΔ Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος ζήτησε από τον Κ. Ζουράρι να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό «κωλόπαιδα», καθώς όπως είπε προσβάλλει τα παιδιά και τις οικογένειές τους. «Αυτό που είπες να το πάρεις πίσω», ζήτησε χαρακτηριστικά.

Αντίδραση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις, σε μια κρίση ειλικρίνειας, αποκάλυψε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον AΝΤ1, όλα αυτά που πιστεύουν, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, αυτά που σκέφτονται και δεν λένε οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: “Το πρόγραμμα να το ζητήσετε από τις καφετζούδες”. Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του αποκάλεσε “κωλόπαιδα” τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ο κ. Ζουράρις πέρα από την πραγματικότητα, που όλοι έχουμε καταλάβει σχετικά με το “μη πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε όλη την τοξικότητα και το διχαστικό δηλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο κυνικό, χυδαίο, μέχρι και υβριστικό τρόπο. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Ζουράρις δεν θα ήταν καν υποψήφιος. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ακόμα εκφραστής της κεντρικής γραμμής του Πολακισμού! Ίσως ο πιο ειλικρινής!», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

#ΚΩΣΤΑΣ_ΖΟΥΡΑΡΙΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΙΑΣΩΝΑΣ_ΦΩΤΗΛΑΣ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα