Διασώστρια από Μαραθέα: «Θα είναι πολλοί περισσότεροι από 10 οι νεκροί»

Για τους φόβους που υπάρχουν αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών από τη φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, μίλησε εθελόντρια διασώστρια που επιχειρεί στην Καρδίτσα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι νεκροί είναι πάνω από δέκα.

Μαρτυρία από εθελόντρια διασώστρια που επιχειρεί και οργανώνει ομάδες στη Μαραθέα και σε άλλα σημεία των πλημμυρισμένων περιοχών της Καρδίτσας μίλησε για το τρομακτικό μέγεθος της καταστροφής, που αφορά στις ανθρώπινες ζωές.

«Δεν ξέρω πόσα θύματα έχουν ανακοινώσει αλλά σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από δέκα», είπε

η Ειρήνη Δήμου μιλώντας σήμερα στον ραδιοσταθμό Alpha 989 και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπέσκο. Η διασώστρια πρόσθεσε ότι συνεχίζουν να σώζουν πολίτες από τη Μαραθέα. «Μέχρι τώρα έχουμε βγάλει 124 ανθρώπους. Ήταν εγκλωβισμένοι για τρία 24ωρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμη ότι ανάμεσα στους εγκλωβισμένους είναι άτομα με προβλήματα υγείας (και κάποια ηλικιωμένη με σπασμένο πόδι) αλλά και παιδιά. «Το νερό είναι πάνω από δύο μέτρα σε ορισμένα σημεία. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε στέγες, επιχειρούμε μόνο με βάρκες», είπε η κα Δήμου.

«Δυστυχώς έχουμε βγάλει ανθρώπους νεκρούς, σήμερα και χθες. Η αλήθεια δεν είδα τι αριθμό έχουν ανακοινώσει», πρόσθεσε. Όταν ενημερώθηκε ότι οι Αρχές έχουν ανακοινώσει επίσημα δέκα νεκρούς απάντησε: «Θα είναι πολλοί περισσότεροι...».

«Τώρα επιχειρεί και ο στρατός εδώ στην περιοχή, από το πρωί... Τα παιδιά που βγάζουμε μας παίρνουν αγκαλιά, είναι συγκλονιστικό... Μιλάμε για βιβλική καταστροφή», συμπλήρωσε.

Ακούστε τις δηλώσεις της εθελόντριας στον Alpha 989:

989AlphaRadio · ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΥ στον Σωτήρη Μπέσκο 09-09-23

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΝΕΚΡΟΙ #ΘΕΣΣΑΛΙΑ #ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα