Δολοφονία 23χρονης Φαίης: Τα 3 σενάρια για το άφαντο μωρό της

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις για το φριχτό έγκλημα με τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου από την μητέρα, την αδελφή και τη σπιτονοικοκυρά της.

Το άψυχο σώμα της 23χρονης είχε βρεθεί τυλιγμένο σε μία κουβέρτα και παρατημένο σε πεζοδρόμιο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε, τον Οκτώβριο του 2021. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την Τρίτη την μητέρα, την αδελφή και την σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης, με τις τρεις γυναίκες να κατηγορούνται και για ανθρωποκτονία

με δόλο.

Μιλώντας στον Alpha ο πατέρας της Φαίης δήλωσε αρχικά: «Ό,τι μπόρεσα να κάνω το έκανα, φαίνεται είμαι τυχερός που ο Θεός έβαλε στον δρόμο μου τον Χάρη Βεραμόν, γιατί μπορέσαμε και ξετυλίξαμε όλο το κουβάρι για να φτάσουμε εδώ».

Σε ερώτηση για το αν γνώριζε για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης της κόρης του και την κακοποίηση που υφίστατο τόσο από την πρώην σύζυγό του όσο και από την άλλη κόρη του, ο κ. Μπακογιώργος είπε: «Με είχανε σε άλλο πλανήτη, δεν μου λέγανε τι πραγματικά συμβαίνει ούτε κι η ίδια. Το μόνο που μου κίνησε την περιέργεια είναι ότι από το πάσχα του 2021 και μετά δεν την ξαναείδα, γιατί εγώ το παιδί μου το έβλεπα 3-4 φορές το μήνα όπως και τα παιδιά της».

Σε ανάδοχη οικογένεια τα 3 της παιδιά

Τα τρία παιδάκια πλέον έχουν δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια ενώ ο Νίκος Μπακογιώργος σημειώνει ότι δεν ήξερε το τρίτο παιδί της κόρης του και μάλιστα αναφέρει ότι «το έμαθα κατά τύχη όταν πήγα να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης».

Τι απέγινε το βρέφος της άτυχης Φαίης

Στο στόχαστρο των ερευνών της Αστυνομίας είναι και το τι απέγινε το έμβρυο που κυοφορούσε η άτυχη 23χρονη μητέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον Αύγουστο του 2021 η 23χρονη είχε μεταβεί στο νοσοκομείο, καθώς γι’ άλλη μια φορά είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τότε διαπιστώθηκε πως ήταν οκτώ μηνών έγκυος. Δύο μήνες μετά, η κοπέλα βρέθηκε νεκρή. Το μωράκι της Φαίης δεν βρέθηκε ποτέ. Οι αστυνομικοί έψαξαν σε νοσοκομεία και δεν βρήκαν πουθενά στοιχεία ότι η 23χρονη είχε πάει σε κάποιο εξ’ αυτών για να γεννήσει.

Τα βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί για το μωρό της Φαίης, είναι τα εξής. Είτε η 23χρονη απέβαλε λόγω των ξυλοδαρμών, που υφίστατο από τις κατηγορούμενες, και εκείνες με την σειρά τους «ξεφορτώθηκαν» το έμβρυο για να καλύψουν τα ίχνη τους, είτε η Φαίη γέννησε πρόωρα λόγω των ξυλοδαρμών και στη συνέχεια οι κατηγορούμενες σκότωσαν το παιδάκι και το πέταξαν. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, οι τρεις γυναίκες να «έδωσαν» κάπου το μωράκι, ακόμη και λαμβάνοντας χρήματα.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha εικάζεται ότι είτε το μωρό γεννήθηκε νεκρό, είτε γεννήθηκε και το πήραν και το σκότωσαν και αυτό και το έχουν θάψει κάπου, ή το έδωσαν κάπου αλλού και γιαυτό δεν έχει καταγραφεί πουθενά.

Παράλληλα, το τμήμα ανθρωποκτονιών πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η 23χρονη με τις τρεις κατηγορούμενες γυναίκες και ψέκασε με ένα υγρό, το οποίο λέγεται Blue star και μπορεί να αναδείξει εάν υπάρχουν ίχνη και αποτυπώματα και εκεί βρήκαν κηλίδες αίματος, που εξετάζεται σε ποιον ανήκει.

Η μαρτυρική ζωή της Φαίης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τις μαρτυρικές καταθέσεις, η Φαίη Μπακογιώργου έζησε μία μαρτυρική ζωή. Η σπιτονοικοκυρά και η αδελφή της Φαίης κακοποιούσαν την 23χρονη γυναίκα, την ξυλοκοπούσαν, την απειλούσαν και την εξανάγκαζαν να επαιτεί. Ο εφιάλτης όμως, δεν τελείωνε εκεί. Η σπιτονοικοκυρά φέρεται να εξέδιδε την Φαίη. Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 59χρονη μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου ήταν παρούσα στα γεγονότα αυτά και δεν έκανε το παραμικρό προκειμένου να εμποδίσει τις εγκληματικές πράξεις σε βάρος της κόρης της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένοικος της πολυκατοικίας, δήλωσε πως έχει ακούσει την σπιτονοικοκυρά να χτυπάει ακόμη και τα ανήλικα παιδιά της 23χρονης. Οι τρεις κατηγορούμενες θα απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας μετά την προθεσμία που έλαβαν σήμερα από την ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία που χειρίζεται πλέον η 15η ανακρίτρια Παναγιώτα Πάντου υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις μαρτύρων, αλλά και μια προκαταρκτική πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, η οποία και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση.

#ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ_ΦΑΙΗΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΜΩΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 23χρονης Φαίης, Αστυνομίας,dolofonia 23chronis faiis, astynomias