Δωρεάν ίντερνετ σε 11 σημεία στην Ελασσόνα

Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε 11 σημεία της Ελασσόνας θα έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μέσω του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου που θα εγκαταστήσει ο Δήμος της περιοχής.

Συγκεκριμένα, μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος «WiFi4EU – Προώθηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο στη δημοτική κοινότητα Ελασσόνας», ο Δήμος Ελασσόνας χρηματοδοτείται με το ποσό των 15.000,00 ευρώ και θα τοποθετήσει τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για παροχή δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ από δημόσιους χώρους με υψηλή επισκεψιμότητα.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε:

«Με το πρόγραμμα WiFi4EU επιχορηγούνται οι δήμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να προσφέρουν δωρεάν ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο στους πολίτες τους σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Ο Δήμος Ελασσόνας έκανε χρήση του voucher των 15.000 ευρώ και σύντομα θα παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε 11 σημεία της πόλης, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες αλλά και τους περαστικούς να κάνουν χρήση του δικτύου μέσα από κινητές συσκευές».

Τα 11 σημεία με δωρεάν ίντερνετ:Προφήτης ΗλίαςΔημαρχείοΚεντρική Πλατεία ΕλασσόναςΔημοτική ΒιβλιοθήκηΚΕΠΚΑΠΗΠνευματικό ΚέντροΠνευματικό Κέντρο (ΔΟΥ)ΚΤΕΛΒοηθητικά Γήπεδα ΠοδοσφαίρουΓήπεδα Τέννις
Keywords
Τυχαία Θέματα