ΕΕΤΑΑ αποτελέσματα: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Σήμερα τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ - Από 14 Αυγούστου οι ενστάσεις ηλεκτρονικά στο eetaa.gr.

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ αποτελέσματα: Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα για τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ. Δείτε τα αποτελέσματα.

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ

των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους Παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020 - 21 τα οποία η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει τελικά στις 13 Αυγούστου στο eetaa.gr.

Αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ πηγές της ΕΕΤΑΑ μιλώντας στο Dikaiologitika news αναφέρουν ότι αργά το βράδυ θα εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ μετα την παράταση λόγω τεχνικών προβλημάτων που δόθηκε στις αιτήσεις τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα αναρτηθούν στις 13 Αυγούστου και οι ενστάσεις θα διαρκέσουν απο 14 Αυγούστου εως και 18 Αυγούστου 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ημέρες υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., παρατείνονται:

1. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις 7/8/2020
2. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: στις 13/8/2020
3. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα