ΕΕΤΑΑ: Το voucher του ΕΣΠΑ κλείνει «θέση» και σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ

Επιπλέον θέσεις για βρέφη και νήπια υπάρχουν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ - Πώς θα κάνουν χρήση του voucher του ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ οι γονείς

Οι γονείς που έχουν λάβει voucher μέσω του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ τη φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς,

μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ΒΝΣ της ΔΥΠΑ και να ενημερωθούν σχετικά με τις επιπλέον 416 θέσεις που υπάρχουν για βρέφη και νήπια.

Για πρώτη φορά, οι ιδιόκτητοι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) εντάχθηκαν στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Οι ιδιόκτητοι ΒΝΣ της ΔΥΠΑ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 06:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών. Η φιλοξενία είναι δωρεάν.

Δείτε παρακάτω τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΒΝΣ ΔΥΠΑ:

#ΕΕΤΑΑ #ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ_ΣΤΑΘΜΟΙ #ΔΥΠΑ #VOUCHER #ΕΣΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα