Εισαγγελική παρέμβαση μετά το βίντεο άγριου ξυλοδαρμού ηλικιωμένων: Γιος χτυπά χωρίς έλεος τη μητέρα του

Αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση ασκήθηκε έπειτα από την δημοσίευση βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από το γιο τους στην Πεντέλη.

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εκφοβισμό ηλικιωμένου ζευγαριού από τον 50χρονο γιο τους.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε σήμερα παραγγελία για προκαταρκτικη έρευνα από Εισαγγελέα, ενώ τα γεγονότα επιβεβαίωσε πρόσωπο από το στενό συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού.

«10

χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο» αποκάλυπτε χθες συγγενής των ηλικιωμένων.

Το βίντεο φέρεται να τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου, μια γυναίκα από την Ουκρανία που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά.

«Κάτσε κάτω και μη μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί», ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του.

#ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΓΙΟΣ #ΓΟΝΕΙΣ #ΠΕΝΤΕΛΗ #ΒΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ_ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εισαγγελική, Γιος,eisangeliki, gios