Εκλογές 2023: «Από πέντε έως οκτώ κόμματα στη Βουλή», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει το πλήθος των κομμάτων που θε μπει στη Βουλή και εάν όλοι όσοι δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα ψηφίσουν μικρά κόμματα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, θα το πράξουν στο τέλος.

Χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους

σε roof garden στο κέντρο της Αθήνας είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι του Σαββάτου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής περιόδου.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και όταν ρωτήθηκε για την θερμοκρασία και έχει 40- κάτι που παραπέμπει στην αναφορά του χθες από το Σύνταγμα να υπάρξει "πολιτικός καύσωνας" την Κυριακή με σαραντάρια- σχολίασε ότι υπάρχει η θερμοκρασία που δείχνει το θερμόμετρο και η θερμοκρασία που αισθάνεσαι…

Ανέφερε ότι κανείς δεν ξέρει πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή, εκτίμησε πάντως από πέντε ως οχτώ.

«Κανένας υπουργός δε θα έχει την ίδια θέση στη νέα κυβέρνηση, όλο στο rotation»

Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε φυσικά πολλές ερωτήσεις για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση εκλογικής νίκης της ΝΔ και για το νέο υπουργικό σχήμα.

Περιορίστηκε να επαναλάβει τα περί rotation, σχολίασε πάντως ότι οι θέσεις είναι πεπερασμένες και οι φιλοδοξίες ατέλειωτες, ενώ επανέλαβε ότι θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες.

Από την συζήτηση δεν έλειψε και το tik tok, με τον κ. Μητσοτάκη να λέει ότι θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές αλλά με μικρότερη συχνότητα.

Όσο για την σημερινή ημέρα, δεν περιλαμβάνει, λόγω ζέστης, και ποδόσφαιρο, όπως είχε κάνει πριν τις εκλογές του Μαίου.

Καθοδόν για τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης έμαθε και για την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη και όπως σχολίασε χαμογελώντας η ενημ΄΄ερωση για το tennis είναι άμεση.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΟΔΗΓΟΣ_ΕΚΛΟΓΩΝ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023 #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές 2023, Από, Βουλή, Κυριάκος Μητσοτάκης,ekloges 2023, apo, vouli, kyriakos mitsotakis