Εκλογές 2023: Τι είπε ο Τσίπρας σε Μητσοτάκη για το debate και η... αντιπρόταση Βελόπουλου

Επανήλθε στο προσκήνιο η πιθανότητα για ένα ακόμη debate πολιτικών αρχηγών πριν από τη δεύτερη κάλπη στις 25 Ιουνίου - Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η παρέμβαση του Κυριάκου Βελόπουλου

Μετά τη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο Προεδρικό Μέγαρο, που ήταν μικρής διάρκειας, τα κόμματα επικεντρώνονται στο νέο προεκλογικό αγώνα.

Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και δεν είναι τυχαίο ότι οι πολιτικοί

αρχηγοί αποχώρησαν σχεδόν όλοι μαζί από το Προεδρικό Μέγαρο. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Βελόπουλος ήταν οι πρώτοι που εξήλθαν του Μεγάρου και ακολουθούσαν ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης άνοιξαν πηγαδάκι, το οποίο -όπως έγινε γνωστό- αφορούσε στο debate της δεύτερης κάλπης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μια δεύτερης τηλεμαχίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές από το κυβερνών κόμμα πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσουν σε ένα ντιμπέιτ μοι δυο τους πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος μπήκε «σφήνα» στη συζήτηση και είπε ότι θα πρέπει να διεξαχθεί μια τηλεμαχία με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών. «Τώρα, δηλαδή θα έχει ένα νόημα, αλλά αφού έχεις τον αέρα του νικητή δεν θέλεις», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό να του απαντά: «Γιατί το λες αυτό;». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σε δω…». Ο διάλογος ολοκληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να λέει: «Εμένα μ’ άρεσε».

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ #DEBATE #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ_ΑΡΧΗΓΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα