Εκλογές Τουρκία: Ψήφισε ο ψηλότερος άνδρας του κόσμου, πήγε στο εκλογικό τμήμα καθισμένος σε καρότσα φορτηγού

O ψηλότερος άντρας του κόσμου πήγε (με δυσκολία) να ψηφίσει στις βουλευτικές και προεδρικές εκλογές της Τουρκίας.

Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Σουλτάν Κιοσέν που κατέχει μάλιστα και το παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες ως ο πιο ψηλός άνθρωπος -εν ζωή- στον κόσμο, πήγε να ψηφίσει στις σημερινές εκλογές.

Ο Κιοσέν που έχει ύψος 2 μέτρα και 51 εκατοστά, είναι Τουρκοκούρδος αγρότης και αν μη τι άλλο κέντρισε τα βλέμματα όλων όταν πήγε να ασκήσει

το εκλογικό του δικαίωμα. Σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο «γίγαντας» των 2,51 μ. μεταφέρθηκε στο εκλογικό τμήμα με ένα μικρό φορτηγό! Ο ίδιος κάθισε στην καρότσα αφού προφανώς τα μακριά πόδια του δεν χωρούσαν στη θέση του συνοδηγού.

Ο Κιοσέν ψήφισε σε ένα εκλογικό κέντρο στην πόλη Ντερίκ, στην επαρχία του Μαρντίν. Όπως φαίνεται στο βίντεο η κίνησή του γίνεται με μεγάλη δυσκολία λόγω του ύψους και χρειάστηκε και τη βοήθεια κάποιου δικού του ανθρώπου για να στηρίζεται μέχρι να φτάσει στην κάλπη.

"Dünyanın en uzun adamı" unvanlı Sultan Kösen oyunu Mardin'de kullandı

2 metre 51 santimlik dev adam yürüme zorluğu çektiği için oy kullanacağı okula traktör römorkunda geldi.#seçim #pusula #oy #seçim2023 #seçim23 #secimegidiyoruz pic.twitter.com/1EdTeNa05R

— Radyo 80 ?? (@radyo80) May 14, 2023

{https://www.youtube.com/watch?v=uAc4vArD720}

#ΤΟΥΡΚΙΑ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΤΟΥΡΚΙΑ #ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ #ΨΗΦΙΣΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκλογές Τουρκία, Ψήφισε,ekloges tourkia, psifise