Ελεύθερη με όρους η 88χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στη Ραφήνα

Απολογήθηκε στον ανακριτή η 88χρονη που είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 49χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Απολογήθηκε στον ανακριτή για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης η 88χρονη. Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης. Είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 49χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε νωρίτερα η 88χρονη που το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε με κόκκινο, εμβόλισε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να

σκοτωθεί ένας 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας (σ.σ. το αυτοκίνητο άνηκε στο Πολεμικό Ναυτικό).

Η υπέργηρη γυναίκα απολογήθηκε για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης και μετά την απολογία της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και της αφαίρεσης από την κατοχή της του διπλώματος οδήγησης.

Από τη σφοδρή σύγκρουση που προκλήθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Ραφήνας, τραυματίστηκε θανάσιμα ο αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ένας 29χρονος ναύτης τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".

#ΡΑΦΗΝΑ #ΤΡΟΧΑΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΦΑΝΑΡΙ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΟΔΗΓΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα