Ελευθερία Ελευθερίου: «Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ, έχουμε πολλά να πούμε με τον Μάριο»

«Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ, έχουμε πολλά να πούμε», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου, η αναφορά της στον Μάριο Πρίαμο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε

στο επεισόδιο της Δευτέρας να μιλήσει για τον λόγο που ξέσπασε, ενώ και ο Μάριος Πρίαμος μίλησε για όσα συνέβησαν μεταξύ τους, λέγοντας πως καταλαβαίνει για ποιο λόγο έγινε αυτό.

«Είναι στενάχωρο και για μένα και για την ομάδα. Ήρθαν πληροφορίες κι εγώ δεν ήξερα τι έγινε. Ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας που σεβάστηκα κι έκατσα κι άκουσα γιατί κατάλαβα ότι πρέπει να γίνει αυτή η έκρηξη και το είδα με πιο ήρεμο τρόπο. Δεν αφορά τους άλλους, είναι κάτι προσωπικό. Δεν μπορείς να τοποθετείσαι σε κάτι, χωρίς να ξέρεις και τις δύο πλευρές. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αφορά κανέναν η προσωπική ζωή κανενός», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο ήταν αναπόφευκτο να μη συνομιλήσουμε για το προσωπικό μου θέμα με τον Μάριο. Και το τονίζω ότι είναι προσωπικό. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Είναι πάρα πολλά τα γεγονότα, ήταν πάρα πολύς ο θυμός, πάρα πολλά μαζεμένα. Βίωσα το δικό μου Survivor μέχρι να έρθω εδώ. Δεν αφορά το Survivor, αφορά εμένα και τον Μάριο.

Δεν ήρθα να "σταυρώσω" κανέναν άνθρωπο. Απλά έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα κι έγινε μια αποκάλυψη μέσα από το Survivor.

Οπότε βρέθηκε κι αυτή η ομάδα κι αυτοί οι άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα να το έχουν υποστεί όλο αυτό και να πρέπει σε μια μέρα μέσα να διαχειριστεί όλες αυτές τις πληροφορίες. Θέλουμε κι εγώ κι ο Μάριος τον χρόνο μας για να μιλήσουμε. Έχουμε πάρα πολλά να πούμε, τα έχουμε πει ήδη, αλλά έχουμε κι άλλα. Θέλουμε χρόνο», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

#ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ_ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ #ΜΑΡΙΟΣ_ΠΡΙΑΜΟΣ #SURVIVOR_ALL_STAR
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελευθερία Ελευθερίου, Βίωσα, Survivor, Μάριο,eleftheria eleftheriou, viosa, Survivor, mario