Έληξε η ομηρία στο Αμβούργο - Παραδόθηκε ο πατέρας που άρπαξε την 4χρονη κόρη του

Παραδόθηκε ο πατέρας που κρατούσε όμηρο την 4χρονη κόρη του στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.

Λήξη συναγερμού στο Αμβούργο με τον ένοπλο άνδρα που κρατούσε όμηρο την κόρη του στο αεροδρόμιο να παραδίδεται στις γερμανικές Αρχές.

Ο ένοπλος άνδρας είχε εισβάλλει το βράδυ του Σαββάτου στην πίστα του αεροδρομίου στο Αμβούργο, ταμπουρώθηκε στο σημείο και κράτησε όμηρο την 4χρονη κόρη του. Μετά από διαπραγματεύσεις ωρών με την αστυνομία, τελικά ο άνδρας παραδόθηκε στις αρχές.

Όλο το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την περιοχή και διαπραγματεύτονταν

με τον ένοπλο, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο 35χρονος δράστης της ομηρίας στο Αμβούργο συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση

Σύμφωνα με την αστυνομία της γερμανικής πόλης, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση ο ύποπτος, ένας 35χρονος Τούρκος που είχε εισέλθει με το αυτοκίνητό του στην πίστα του αεροδρομίου και κρατούσε όμηρο την τετράχρονη κόρη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πατέρας και κόρη βγήκαν από το αυτοκίνητο και το παιδί δείχνει να μην έχει τραυματιστεί.

Η αστυνομία διαπραγματευόταν όλες αυτές τις ώρες με τον 35χρονο με ειδικούς ψυχολόγους

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης ο 35χρονος είναι τουρκικής καταγωγής, από την Κάτω Σαξονία και φέρεται να είχε διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού σχετικά με την επιμέλεια και το απόγευμα του Σαββάτου απήγαγε το κοριτσάκι. H Bild ανέφερε ότι ο άνδρας ήθελε να ταξιδέψει μαζί της στην Τουρκία με αεροπλάνο.

Η μητέρα, νωρίτερα, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία, καταγγέλλοντας την απαγωγή του παιδιού. Ο άνδρας πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και πέταξε μολότοφ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί και ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις.

#ΑΜΒΟΥΡΓΟ #ΟΜΗΡΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΚΟΡΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έληξε, Αμβούργο - Παραδόθηκε, 4χρονη,elixe, amvourgo - paradothike, 4chroni