Έπεσε ανεμόπτερο - Αγωνία για τους δύο επιβαίνοντες

΄Ένα ανεμόπτερο κατέπεσε το απόγευμα της Πέμπτης 09/11 στην θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε

Το ανεμόπτερο της Αερολέσχης Δυτικής Αττικής με δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα το απόγευμα και βούλιαξε μέσα σε λίγα λεπτά. Σημειώνεται πως παρά την αρχική πληροφόρηση ότι πρόκειται για δικινητήριο αεροσκάφος εντέλει εξακριβώθηκε ότι είναι ανεμόπτερο.

Οι πρώτες πληροφορίες από το kriti360 αναφέρουν ότι η πτώση του στην θάλασσα, σημειώθηκε περίπου μισό ναυτικό μίλι από την ακτή.

Αγωνία για τους 2 επιβαίνοντες - Επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό τους

Στο σημείο

βρίσκονται το ΕΚΑΒ, λιμενικό και αστυνομία, ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε βρίσκεται στο σημείο των επιχειρήσεων. Στο σημείο των ερευνών πνέουν δύο μποφόρ άνεμος, υπάρχει συντονισμός από το Ενιαίο Κέντρο Διάσωσης και Ερευνών του Λιμενικού, ενώ στο σημείο επιτηρούν για άνθρωπο στη θάλασσα δύο αλιευτικά και δύο κρουαζιερόπλοια που συνεργάζονται με την έρευνα.

Στο σημείο πετάει και ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ πλωτό σκάφος βρίσκεται στο σημείο όπου έχει εντοπιστεί το ανεμόπτερο. Αιτία πτώσης δεν έχει αναφερθεί με τις έρευνες διάσωσης να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους αρμόδιους.

Σύμφωνα με το flashnews το ανεμόπτερο εντοπίστηκε να επιπλέει σε απόσταση ενός μιλίου από την στεριά.

#ΧΑΝΙΑ #ΜΑΛΕΜΕ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα