Επίθεση Οικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Κατάντια» η στάση του στο θέμα του Κολωνού

Για «κομματικά οφέλη» που προσπαθεί να αποκομίσει από την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αφενός έκανε λόγο για «οριστική διαγραφή» του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την Αστυνομία, αφετέρου κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «κατάντια».

Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι «η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη αυτά

τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα. Η ΕΛΑΣ κάνει το καθήκον της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της ως πρέπει. Η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη του ανήλικου κοριτσιού».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση και με όχημα χυδαία υπονοούμενα προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Αν υπάρχει μια λέξη, αυτή που συνοψίζει την κατάσταση, είναι η κατάντια».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις απόψεις που λένε πως κάθε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων συνιστά συγκάλυψη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι «αυτό που κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση στο θέμα αυτό είναι κατάντια».

«Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να παρέμβει στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. Είναι κατάντια. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε επίσης ο Γιάννης Οικονόμου.

{https://www.youtube.com/watch?v=d5zPfxWojvc&t=1s}

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΟΛΩΝΟΣ #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα