«Επίθεση» Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Πρώτη φορά πρωθυπουργός επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη»

«Επίθεση» προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την Κω, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν τολμά να έρθει σε τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε... βολές προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με το αίτημα που φέρεται να υπέβαλε το Μαξίμου στο Mega, ώστε να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη

ημέρα Παρασκευή (σσ. παρουσιάστρια στο κεντρικό ειδήσεων του καναλιού είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι η Ράνια Τζίμα).

«Είπα πριν ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πολύ και το δείχνει. Φοβάται τόσο που δεν τολμά να έρθει σε τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου ενώπιος ενωπίω. Τη μία λέει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, την άλλη αρνείται να έρθει να συγκριθούμε, να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας. Κρύβεται, Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ακόμα:

«Γιατί είναι κατανοητό να θέλει να κρυφτεί από μένα. Το καταλαβαίνω. Να κρύβεται και από δημοσιογράφους; Να επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μην και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρωθυπουργό, τόσο φοβισμένο.

Τόσο χαμηλή είναι η αυτοπεποίθησή του; Αν ναι γιατί δεν βγάζουν δυο, τρεις δημοσκοπήσεις με 15 μονάδες μπροστά, γιατί όταν του βγάζουν με 5-6 αγχώνεται.

Έβγαλε σήμερα και ένα προεκλογικό σποτ. Ντύθηκε ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι θέλει καλύτερους μισθούς, αποτελεσματικό κράτος και καλύτερο ΕΣΥ. Αλήθεια 4 χρόνια τώρα ποιος κυβερνούσε ο σωσίας του; Γιατί τα έκανε όλα χειρότερα; Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει;

Σε λίγο θα πετάξει τη γραβάτα και θα φωνάζει δικαιοσύνη παντού! Αλλά δε μας εκπλήσσει. Ο άνθρωπος που γαλουχήθηκε στις υποκλοπές των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τώρα επιχειρεί και υποκλοπή ξένης ιδεολογικής ιδιοκτησίας. Μια φορά υποκλοπέας, για πάντα υποκλοπέας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

{https://twitter.com/atsipras/status/1650571460035895299}

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ #MEGA
Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση Τσίπρα, Μητσοτάκη, Πρώτη,epithesi tsipra, mitsotaki, proti