Φόρεσε σανδάλια στο Προεδρικό στο δείπνο για την βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας και έγινε viral (φωτό)

O επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης στην δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν αυτός που έκλεψε αναμφίβολα την παράσταση.

O ιδρυτής της CocoMat, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου – Αλέξανδρου της Ολλανδίας, επέλεξε ένα χαλαρό κοντομάνικο πουκάμισο σε χακί χρώμα και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ για παπούτσια, ο Πωλ
Ευμορφίδης επέλεξε να φορέσει σανδάλια.

Η εμφάνιση του γνωστού επιχειρηματία σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ο ίδιος είναι γνωστός για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του…

Ο επιχειρηματίας χάρισε στο βασιλικό ζεύγος, μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας, δύο ξύλινα ποδήλατα όπου είχε χαράξει τα ονόματά τους. Μάλιστα, τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα από τα καμένα της Εύβοιας. Ο κ. Ευμορφίδης είναι ένας επιχειρηματίας που ξεκινώντας από το μηδέν, «έχτισε» σταδιακά την εταιρεία οικολογικών συστημάτων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων Coco- Mat, που διαθέτει σήμερα καταστήματα σε διάφορες χώρες – από τις ΗΠΑ μέχρι τη Νότια Κορέα και τη Σαουδική Αραβία. Πραγματοποιεί πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και έχει κερδίσει τον τίτλο μιας από τις πιο εξωστρεφείς ελληνικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις με πολλά βραβεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Mε ποδήλατο στο Έβερεστ

Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο Πωλ Ευμορφίδης είχε ξεκινήσει ταξίδι από την Αθήνα προς την στην υψηλότερη κορυφή του βουνού Everest για να υποστηρίξει τις αποστολές της WWF. Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα φύτευσης που εφαρμόζεται από την Ισπανία μέχρι την Κούβα και τον Αμαζόνιο και σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα, καθώς είναι λάτρης της φύσης, για την οποία δηλώνει ότι «είναι πλούσια σε άφθονες πρώτες ύλες, αρκεί να αξιοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο από τον άνθρωπο για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής του και παράλληλα να αποφέρουν οφέλη στην ελληνική οικονομία».

#ΠΩΛ_ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ #ΣΑΝΔΑΛΙΑ #ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόρεσε, Προεδρικό, Ολλανδίας,forese, proedriko, ollandias