Φωτιά στο Μάτι: H απάντηση της Καθημερινής στο εξώδικο της Γεροβασίλη

Φωτιά στο Μάτι: Mετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινής σχετικά με μια συνομιλία που είχε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος κατά την οποία εμπλέκεται και το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη η τελευταία έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα ζητώντας να αποσυρθεί το δημοσίευμα. Η εφημερίδα απάντησε σήμερα 20/7,  αυτό μέσα από νέο δημοσίευμα τονίζοντας ότι η ίδια δεν υιοθετεί την κατηγορία που  προσάπτεται στην πρώην υπουργό, αλλά ότι καλό θα ήταν να στραφεί η ίδια κατά του πρώην αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος και όχι στην εφημερίδα. 

Αναλυτικά
η απάντηση της Καθημερινής:

Η «Κ» αποκάλυψε μία συνομιλία κατά την οποία ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος επικαλείται εντολή που έλαβε από την τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η «Κ» προφανώς δεν υιοθετεί τη σχετική κατηγορία, την οποία μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να ελέγξει. Η κ. Γεροβασίλη μπορεί αν θέλει να στραφεί εναντίον του κ. Ματθαιόπουλου.

Η «Κ» δεν πρόκειται να ανακαλέσει ή να αποσύρει το δημοσίευμα. Θεωρεί ότι επιτέλεσε το δημοσιογραφικό της καθήκον αποκαλύπτοντας μια συνομιλία τεράστιου δημοσίου συμφέροντος.

Επισυνάπτεται η εξώδικη διαμαρτυρία της κ. Γεροβασίλη ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Το πρόσωπο «κλειδί» Ανδριανός Γκουρμπάτσης που αναφέρεται στο ηχητικό για το Μάτι μιλά στο Dikaiologitika News
Keywords
Τυχαία Θέματα