Γραμμή του ΟΣΕ... στην άγρια ζούγκλα: «Αν μείνεις, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει»

Σε μια νέα καταγγελία για τον ΟΣΕ προχώρησε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Ελλάδος, Κώστας Γενηδούνιας: Πού βρίσκεται η «λειτουργική γραμμή» του ΟΣΕ που περνάει μέσα από την... άγρια ζούγκλα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών

Ελλάδος, Κώστας Γενηδούνιας, παρουσιάζει ένα βίντεο τριών λεπτών με τρένο να κινείται σε γραμμή του ΟΣΕ οριακά να «κλαδεύει» την... άγρια φύση της Δράμας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει, ενώ η γραμμή θεωρείται από τη Διοίκηση του ΟΣΕ... λειτουργική.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια

2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία , ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δραμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά , «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα.

{https://www.facebook.com/kostas.genidounias/videos/788717936067553}

#ΟΣΕ #ΓΡΑΜΜΗ #ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΑΣΦΑΛΕΙΑ #ΤΡΕΝΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα