Η Sport «βλέπει» νικητή της Χρυσής Μπάλας τον Μέσσι

Σε περίπου δύο εβδομάδες, για την ακρίβεια στις 30 Οκτωβρίου 2023, θα ανακοινωθεί ο ποδοσφαιριστής που θα παραλάβει την 67η «Χρυσή Μπάλα» από το γαλλικό περιοδικό «France Football».

Ενώ όλοι στον «ποδοσφαιρικό πλανήτη» περιμένουν να μάθουν τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά, η ισπανική εφημερίδα «Sport», υποστηρίζει ότι γνωρίζει τον νικητή, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Εάν η πρόβλεψη της καταλανικής εφημερίδας αποδειχθεί σωστή, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του θεσμού, που το τρόπαιο θα απονεμηθεί σε παίκτη που δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Μετά την...

«μέτρια» θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο 36χρονος συνεχίζει την καριέρα του στο MLS με τα «χρώματα» της Ιντερ Μαϊάμι, την οποία και «ανέστησε» ποδοσφαιρικά, έστω κι εάν αποκλείσθηκε από τα play offs του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τελευταίας 15ετίας και ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, θα πάρει στο σπίτι του την 8η (!) «Χρυσή Μπάλα», δημιουργώντας νέο σχετικό ρεκόρ, που θεωρείται απίθανο να καταρριφθεί.

Τον καθοριστικό ρόλο αναμφίβολα θα τον έχει διαδραματίσει ο 3ος τίτλος του Μουντιάλ της Αργεντινής, στα γήπεδα του Κατάρ, με ηγέτη τον «Pulga».

#ΧΡΥΣΗ_ΜΠΑΛΑ #ΛΙΟΝΕΛ_ΜΕΣΙ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Sport, Χρυσής Μπάλας, Μέσσι,Sport, chrysis balas, messi