Η Μαντόνα άναψε «φωτιές» στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον: Ξάπλωσε στο γραφείο και σήκωσε το φουστάνι της (βίντεο)

H Μαντόνα άφησε άναυδο τον Τζίμι Φάλον αλλά και τους τηλεθεατές του The Tonight Show όταν ξάπλωσε πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή και σήκωσε τη φούστα της μπροστά στην κάμερα.

Στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, The Tonight Show, ήταν καλεσμένη η Μαντόνα προκειμένου να μιλήσει για το νέο της ντοκιμαντέρ Madame X. Η «βασίλισσα» της ποπ

αναφέρθηκε στην τέχνη και στο «πόσο είναι σημαντική για τη ζωή μας». Οι καλλιτέχνες είμαστε εδώ για να διαταράσσουμε την ηρεμία. Και έτσι, ελπίζω ότι θα διαταράξω την ηρεμία σας, όχι μόνο αυτό το απόγευμα, αλλά και καθώς βλέπετε το σόου, αλλά ελπίζω με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε.

Κάποια στιγμή, όμως, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η 62χρονη τραγουδίστρια σηκώθηκε και ανέβηκε αισθησιακά πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή. Τότε, έκπληκτος ο Τζίμο Φάλον προσπάθησε να τη σταματήσει και να την καλύψει με το σακάκι του. «Κανείς δεν πρόκειται να δει τίποτα, Θεέ μου», είπε η Μαντόνα.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και καθώς επέστρεφε στη θέση της, ανέβασε την φούστα της και έδειξε τα εσώρουχά της. Όπως ήταν φυσικό το Twitter πήρε «φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα