Ηχητικό ντοκουμέντο από την Λούτσα: Βροχή πυροβολισμών και πανικός την στιγμή του μακελειού

Στο ηχητικό ακούγεται ριπή πυροβολισμών, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρετεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός. Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στη Λούτσα.

Ηχητικό ντοκουμέντο από το λουτρό αίματος με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα παρουσίασε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας.

Στο ηχητικό ακούγεται ριπή πυροβολισμών, αλλά και η χαριστική βολή για να σιγουρευτεί ο δράστης ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ

για τους δράστες του μαφιόζικου χτυπήματος στη Λούτσα Λούτσα - «Έχουν εμπλακεί διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και εξετάζονται τα πάντα», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου
Η μαφιόζικη εκτέλεση στη Λούτσα έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ που αναζητεί τους δράστες αλλά και το τι κρύβεται πίσω από το μακελειό με τους έξι νεκρούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, από τα πρώτα στοιχεία της ΕΛΑΣ για το άγριο πιστολίδι στην Αρτέμιδα (Λούτσα) φαίνεται πως είναι μέρος του «πολέμου» που υπάρχει στον υπόκοσμο των ναρκωτικών.

Όπως όλα δείχνουν τα έξι άτομα, φέρονται ως μέλη της ίδιας ομάδας και έπεσαν θύματα ενέδρας σε ραντεβού θανάτου που τους έστησαν οι δράστες.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου επιβεβαίωσε σήμερα τις πληροφορίες ότι πρόκειται για έξι Τούρκους υπήκοους με γαλλικές ταυτότητες, τις οποίες η ΕΛΑΣ εξετάζει εάν είναι γνήσιες.

«Έχουν εμπλακεί στην υπόθεση διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ. Αξιολογούνται πληροφορίες από κάθε επίπεδο ενώ η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία από το σημείο, όπως κάλυκες, σφαίρες κτλ. Εξετάζονται όλα και σύντομα θα έχουμε περισσότερα αποτελέσματα από τις έρευνες», σημείωσε ο υπουργός μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «ενδείξεις» που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, πίσω από αυτή την υπόθεση. Επίσης, ο κ. Οικονόμου είπε ότι εξετάζονται από την Αστυνομία και άλλα παρόμοια περιστατικά που έγιναν στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.

#ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΛΟΥΤΣΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΝΕΚΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηχητικό, Λούτσα, Βροχή,ichitiko, loutsa, vrochi